A töltelékhez: 2,5 dl tej, 3dkg cukor, 1/2 csomag vaníliás krémpor
A karamellás barackhoz: 4dkg cukor, 30dkg magozott sárga- vagy őszibarack.
Elkészítés:
- A pudingporból a tejjel és a cukorral krémet készítünk,majd félretesszük.
- A palacsintatésztához a lisztet, a cukrot, a tejet, a sót és a tojást simára keverjük,annyi szódavizet teszünk hozzá,hogy megkapjuk a kellő sűrűséget. Belekeverjük a kókuszreszeléket.A masszából szokásos módon palacsintát sütünk.
- A cukrot karamellizáljuk,majd rátesszük a lecsepegtetett barackokat.Összeforgatjuk,ha kell,kevés vizet öntünk alá,és amikor a karamell felolvadt,levesszük a tűzről.Megtöltjük a palacsintákat a pudingkrémmel,összehajtjuk,tányérra tesszük,és a tetejére öntjük a karamellizált barackokat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése