gyümölcslé VALI módra
a gyümölcsöt megtisztítás után egy nagy méretű fazekba
rakom… félig legyen a fazek… felöntöm vízzel…..alaposan szétfőzöm agyümölcsöt… mixelem… újra felfőzöm… itt
lehet a sűrűséget szabályozni, ha kell lehet hozzá még vízet adni.. míg a kellő
sürüséget el nem éred…ha úgy szereted lehte cukrozni… én nem szoktam, mert
mi a natúr ízeket szeretjük… szóval
másodszor is laposan felfőzzük… az üvegeket ki kell főzni… akinek van mikrója
az tegye be, mert az jól sterilizálja…mivel ebben nincs tartósítószer
egyáltalán nagyon fontos a tisztaság…tehát mehet bele az üvegekbe… 10 percig
fejre kell állítani az üvegeet aztán mehet a száraz dunnsztba… kihült lehet a
polcra rakni…
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése