2024. május 19., vasárnap

forro levegős fritőzben készités

  Tefal 4.2 liter 1500 Watt forrólevegős sütő beállítások. Burgonya. súly – gr sütési idő. sütés hőfok. rázni kell. Nyers burg. 10x10 mm 300-700 15-20 min 200°C igen 8x8 mm 300-800 22-32 min 180°C ’’ Fagy. burg. 300-800 22-27 min 180°C ’’ Előfőzött 300-700 2x 13-15min 190°C ’’ Krokett 300-700 15/12 min 170/190°C ’’ Héjában főtt 300-700 15/6 min 180/190°C ’’ Húsok Fagyasztott hús, baromfi, steak 100-400 9-17 min 180°C Fgyasztott- húsgombóc 400 8-12 min 180°C Fasírozott 500 15-20 min 185°C Rántott hús 500 25 min 180°C Nyers hús 500 22 min 190°C Rántott s.máj 500 12-15 min 200°C Disznótoros 500 fröccsen! hurka – forditásnál megszurk. 20 min 180 °C kolbász 25 min 180°C Csirke mellfilé 100-500 12-19 min 180°C Csirke comb 400 35+2 min 180/200°C ’’ töltött 400 35-40 min 200°C Egész baromfi 1200 60 min 180°C Hal filé 350 15-17 min 150°C Halrudak 400 10-12 min 190°C Hal lisztben forg. 400 20+3 min 180/200°C Hal nyers 400 13-15 min 180°C Falatkák (fagyasztott ) Csirke falatok 100-600 7-12 min 200°C Csirke szárnyak 300 16-20 min 200°C Sajtrudak 125 (5 darab) 8 min 180°C Hagyma karikák 200 (10 darab 8-10 min 200°C igen Sütés Tojás muffin formában 10 min 200°C Muffin 4 x 100 18-22 min 180°C Sajtos pogi 10 min 190°C Leveles tészta 12 min 180°C Sütőtök 500 30 min 185°C R. gomba 500 16-20 min 180°C R. sajt 500 13 min 190°C Cukkini alufolban 500 25 min 180°C Húsokat, sajtot, gombát sütésnél félidőben fordítani kell. Pirítást – ha szükséges - a végén + 3-5 perc 200 fokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése