Gelsi Marika habos krémes sütije Gelsi Feritől
Ez a sütemény Marika találmánya..
Elkészítés lépésről lépésre
1. 4 tojásos kakaós piskóta
2. 2csomag vanília pudingot 8 dl
vízzel 8 kanál cukorral összefőzni
3. 5 tojás fehérjét 8 dk cukorral
habbá verni
4. A habot a kihűlt pudinggal
összekeverni, ez az egyik krém!
5. 2dl hullala tejszínt habbá
verni
6. A piskótát közepén ketté vágni
, először a pudingos krémet szétkenni, majd a habot rá, és úgy tenni rá a
piskóta másik felét
7. ...olvasztott csokival leönteni,
melynek mennyisége 15 dkg (Feri közlése!)
,,Ja és kell hozzá egy ilyen
rendes férj aki "megérdemli"....anélkül nem lesz JÓ!!DDDDD
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése