Klasszikus fehér kenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 280ml 325ml Margarin/vaj/olaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Cukor 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Finom búzaliszt 920ml 1100ml Sikér 13ml 15 ml Szárított élesztő 7 ml 8 ml Program: NORMÁL (Basic) vagy GYORS (Quick) Teljes kiőrlésű kenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 300 ml 340 ml Margarin/vaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Cukor 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Örölt köménymag 3 TK/15ml 4 TK/20ml Finom búzaliszt 460 ml 550ml Teljes kiőrlésű liszt 460 ml 550 ml Sikér 13ml 15 ml Szárított élesztő 7 ml 8 ml Program: TELJES KIŐRLÉSŰ (Whole Wheat) Fahéjas, mazsolás-diós kenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 280 ml 325 ml Margarin/vaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Méz 2 1/2 EK/35ml 3 EK/45ml Fahéj 1 TK / 5ml 1 TK / 6 ml Mazsola 120 ml 130ml Darabolt dió 120 ml 130 ml Rétesliszt 920 ml 1100 ml Program: NORMÁL (Basic) vagy GYORS (quick) A mazsolát és dióféléket a sípoló hang ill., az első dagasztás lefutása után adja hozzá Rozskenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 280ml 325ml Margarin/vaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Cukor 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Őrölt köménymag 3 TK/15ml 4 TK/20ml Finom búzaliszt 580 ml 700 ml Rozsliszt 340 ml 400ml Sikér 13ml 15 ml Szárított élesztő 7 ml 8 ml Program: NORMÁL (Basic) vagy GYORS (Quick) Klasszikus fehér kenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 280ml 325ml Margarin/vaj/olaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Cukor 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Finom búzaliszt 920ml 1100ml Sikér 13ml 15 ml Szárított élesztő 7 ml 8 ml Program: NORMÁL (Basic) vagy GYORS (quick) Teljes kiőrlésű kenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 300 ml 340 ml Margarin/vaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Cukor 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Örölt köménymag 3 TK/15ml 4 TK/20ml Finom búzaliszt 460 ml 550ml Teljes kiőrlésű liszt 460 ml 550 ml Sikér 13ml 15 ml Szárított élesztő 7 ml 8 ml Program: TELJES KIŐRLÉSŰ (Whole Wheat) Fahéjas, mazsolás-diós kenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 280 ml 325 ml Margarin/vaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Méz 2 1/2 EK/35ml 3 EK/45ml Fahéj 1 TK / 5ml 1 TK / 6 ml Mazsola 120 ml 130ml Darabolt dió 120 ml 130 ml Rétesliszt 920 ml 1100 ml Program: NORMÁL (Basic) vagy GYORS (quick) Rozskenyér Adalékok I-es súlyfokozat II-es súlyfokozat Víz vagy tej 280ml 325ml Margarin/vaj 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Cukor 2 EK/30ml 2 1/2 EK/35ml Só 3 TK/15ml 4 TK/20ml Örölt köménymag 3 TK/15ml 4 TK/20ml Finom búzaliszt 580 ml 700 ml Rozsliszt 340 ml 400ml Sikér 13ml 15 ml Szárított élesztő 7 ml 8 ml
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése