Kókusz tallér
Hozzávalók:
- 10
dkg Graham-liszt
- 20
dkg zabpehely
- 10
dkg margarin
- 1,5
dkg xilit
- 4
dkg kókuszreszelék
- Kb.
1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1
dl sovány tej
- 1
db tojás
- Ízlés
szerint fahéj
Hogyan készítsd el?
A margarint felolvasztjuk,
majd hozzáadjuk a villával felvert tojást és a tejet. Egy másik tálbaösszekeverjük a lisztet, a zabpelyhet, a
kókuszreszeléket, a xilitet, a szódabikarbónát és a fahéjat, majd
összedolgozzuk a margarinos tejjel. A sütőt előmelegítjük 200 fokra és sütőpapírral bélelt
tepsibe kis halmokat teszünk a tésztából, majd 15-20 perc alatt
készre sütjük.
A receptből 25
db kókusz tallér lesz,
mely darabonként 85 Kcal és 5,3 szénhidrátot tartalmaz.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése