Langyos víz 300 ml 400 ml 600 ml Olívaolaj 1½ ek 2 ek 3 ek Só 1½ kk 2 kk 3 kk Cukor 1 ek 1½ ek 2 ek Tejpor 1½ ek 2½ ek 3 ek Kenyérliszt 480 g 640 g 960 g Szárított sütőélesztő 3 kk 4 kk 6 kk Válassza ki a kenyér kívánt súlyát és tekintse meg a táblázatot. Öntse a sütőedénybe a hozzávalókat a következő sorrendben: víz, napraforgóolaj, só, cukor és tejpor. Ezután adja hozzá a lisztet és a szárított élesztőt. Helyezze a sütőedényt a gépbe. Válassza ki a 12. programot, a kenyér súlyát és a kívánt héjszínt. Nyomja meg a „start/stop” gombot. A program végén kapcsolja ki a gépet, vegye ki a sütőedényt és fordítsa ki belőle a kenyeret
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése