Reggeli: Kókuszos-joghurtos zabkása 35 g zabpehely kb. 1 ek. – 8 g kókuszreszelék 1 pohár natúr joghurt stevia vagy eritrit, édesíteni ízlés szerint + 100 g sovány túró Mindent keverj össze. Hagyd pár percig állni, hogy a zab megpuhuljon! Ebéd: Rakott édesburgonya 250 g karfiol 150 g édesburgonya 60 g light mozzarella sajt 150 g paradicsom 3-4 ek. kefír 10 g napraforgómag fűszerek ízlés szerint A burgonyát megpucoljuk, majd egy tűzálló tál aljába tesszük, mehet rá a rózsáira szedett karfiol, a felkarikázott paradicsom, a fűszerek, a sajt, a magok, és leöntjük az egészet a kefírrel. Ha szeretnénk, a burgonyát és a karfiolt elő is párolhatjuk. Vacsora: Cukkini „tészta” 220 g cukkini lereszelve vagy zöldségpucolóval szeletelve 140 g tofu 50 g rukkola 3-4 ek. natúr joghurt 1 teáskanál kókuszzsír fűszerek A kockákra vágott tofut a kókuszzsíron párolom pár percig, majd a hosszú, vékony darabokra reszelt cukkínit is hozzáadom, összepárolom, fűszerezem, összeforgatom, majd a rukkola is jöhet, végül, ha már minden puha, akkor ráöntöm a natúr joghurtot is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése