Hozzávalók a halhoz: hekkfilé hal fűszerkeverék szezámmagliszt kókuszolaj citrom A halfilét beízesítjük a fűszerkeverékünkkel, majd hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Addig a zöldségeket előkészítjük. A répát felszeleteljük, a karfiolt virágjaira bonjuk, majd hozzáadjuk a borsót. Végül bazsalikommal fűszerezzük, és olíva olajon megpároljuk. A fűszeres halfilét szezámmaglisztbe forgatjuk, majd kókuszolajon sütjük, míg ropogósra nem sül a vékony bunda. Fogyasztás előtt citrommal megcsepegtetjük. Tipp1: Szezámmagliszt helyett használhatunk lenmagliszetet is, melytől sötétebb bundát kapunk. Tipp2: Borsó mellett vagy helyett brokkoli, karalábé is szerepelhet a párolt zöldségek között. Sült hekk filé párolt zöldségekkel Veréb Lilla Hozzávalók a körethez: répa borsó karfiol bazsalikom olíva olaj
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése