víz 370 ml 490 ml 635 ml Napraforgóolaj ½ ek 1 ek 1½ ek Só 1½ kk 2 kk 3 kk Cukor 1 ek 1½ ek 2 ek Tejpor 1½ ek 2 ek 2½ ek Kenyérliszt 180 g 240 g 310 g Teljes kiőrlésű liszt 340 g 460 g 590 g Szárított sütőélesztő 1 kk 1½ kk 2 kk
Válassza ki a kenyér kívánt súlyát és tekintse meg a táblázatot. Öntse a sütőedénybe a hozzávalókat a következő sorrendben: víz, napraforgóolaj, só, cukor és tejpor. Ezután adja hozzá a kétféle lisztet és az élesztőt. Helyezze a sütőedényt a gépbe. Válassza ki a 10. programot, a kenyér súlyát és a kívánt héjszínt. Nyomja meg a „start/stop” gombot. A program végén kapcsolja ki a gépet, vegye ki a sütőedényt és fordítsa ki belőle a kenyeret
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése