víz 350 ml 460 ml 600 ml Napraforgóolaj ½ ek ½ ek 1 ek Só 1 kk 1½ kk 2 kk Tejpor 1ek 1½ek 2ek Kenyérliszt 320 g 420 g 550 g Finom korpa 160 g 210 g 275 g Szárított sütőélesztő 2 kk 2½ kk 3½ kk Súly 750 g 1000 g 1500 g Idő 3h01 3h06 3h11 Víz 360 ml 480 ml 620 ml Repceolaj 2 ek 2½ ek 3½ ek Méz 2 ek 2½ ek 3½ ek Só 1½ kk 2 kk 2½ kk Kenyérliszt 150 g 200 g 260 g Rozsliszt (típus: 170) 170 g 230 g 300 g Teljes kiőrlésű liszt 170 g 230 g 300 g Szárított sütőélesztő 2 kk 2½ kk 2½ kk Lenmag 75 g 100 g 135 g Napraforgómag 25 g 30 g 40 g Mák 15 g 20 g 25 g Válassza ki a kenyér kívánt súlyát és tekintse meg a táblázatot. Öntse a sütőedénybe a hozzávalókat a következő sorrendben: víz, repceolaj, méz és só. Ezután adja hozzá a kétféle lisztet és a szárított élesztőt. Helyezze a sütőedényt a gépbe. Válassza ki a 9. programot, a kenyér súlyát és a kívánt héjszínt. Nyomja meg a „start/stop” gombot. Az első sípszó elhangzásakor (körülbelül 23 perc elteltével) adja hozzá a fekete lenmagot, napraforgómagot és mákot. A program végén kapcsolja ki a gépet, vegye ki a sütőedényt és fordítsa ki belőle a kenyeret. Válassza ki a kenyér kívánt súlyát és tekintse meg a táblázatot. Öntse a sütőedénybe a hozzávalókat a következő sorrendben: víz, napraforgóolaj, só és tejpor. Ezután adja hozzá a lisztet, a finom korpát és a szárított élesztőt. Helyezze a sütőedényt a gépbe. Válassza ki a 10. programot, a kenyér súlyát és a kívánt héjszínt. Nyomja meg a „start/stop” gombot. A program végén kapcsolja ki a gépet, vegye ki a sütőedényt és fordítsa ki belőle a kenyeret.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése