Gluten mentes kenyer es kovasz 1.Nap 3 evokanal barna rizsliszt + 0.5 dl viz 2. Nap Reggel kovaszetetes 2 kanal rizsliszt +0.5 dl viz Este 1 nagykanal kovasz kidobasa+ etetes 2 kanla liszt 0.5 dl viz 3.Nap Reggel kovaszetetes 2 kanal rizsliszt +0.5 dl viz Este 1 nagykanal kovasz kidobasa+ etetes 2 kanla liszt 0.5 dl viz Kb.5 etetes utan igy nezett ki 4 Nap Reggel kovaszetetes 2 kanal rizsliszt +0.5 dl viz Este 1 nagykanal kovasz kidobasa+ etetes 2 kanla liszt 0.5 dl viz 5. Nap Reggel kovaszetetes 2 kanal rizsliszt +0.5 dl viz es delutanra igy nezett ki Es ezt sutottem belole Glutenmentes riszkovaszos kenyer. Hatarozottan kenyer ize ,allaga van! 350 gr viz+ 20 gr utifumaghej +10 gr lenmag orolve. Ezt osszekeverem pepes allagu lesz. Lisztkeverek = 120 gr glutenmentes kenyerliszt+ 60 gr burgonyakemenyito+60 gr hajdinaliszt+60 gr rizsliszt .1 kk so+ 250 gr kovasz . Este ezt az egeszet osszekavartam,rizslisztes konyharuhaba tettem es ejszakar a teraszon kelt 10 orat kp 13 fokban. Gozos suto 240 fok 10 perc,220 fokon 10 perc 30 perc 200 fokon . Az allaga olyan mint a tk rozskenyere, kisse nedves
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése