2019. 05. 16. Hermelin (érlelt camembert) - Kifőztük, online gasztromagazin http://www.kifoztuk.hu/receptek/hideg-meleg-eloetelek-bufeasztal/item/hermelin-erlelt-camembert?fbclid=IwAR2v_CNgD997Z3pOz0AuChZtf-D-St0dWSvA7… 1/3 írja ide, mit keres Keresés Már 7790 recept az oldalunko Kezdőoldal // Receptek // Hidegmeleg előételek, büféasztal // Hermelin (érlelt camembert) Belépés/Regisztráció __________________ MÉDIAAJÁNLAT __________________ Partnereink Hermelin (érlelt camembert) 2015. december 28. Kifőztük Gasztromagazin Hozzávalók 12 camembert sajt 1 kisebb vöröshagyma 24 gerezd fokhagyma szemes bors ízlés szerint 23 babérlevél 1/2 teáskanál mustármag kevés csilipaprika vagy csiliszál szárított vagy friss bazsalikom szárított vagy friss majoránna szárított vagy friss kakukkfű szárított vagy friss rozmaring olaj Elkészítés 1. Hermelin (érlelt camembert) A sajtot lapjában többfelé vágjuk. A megtisztított hagymákat vékonyra szeleteljük, és az egyik sajtszeletre tesszük. Ráborítjuk a másik sajtot, és pár helyen megszurkáljuk. Széles szájú üveg aljára szórunk a fűszerekből és a maradék hagymákból, ráteszünk egy szelet sajtot, majd megint megszórjuk a fűszerekkel, és egy újabb szelet sajt következik. A tetejére ismét fűszerek és hagymák jönnek. Hozzáadjuk a felaprított csilit, és felöntjük annyi olajjal, hogy mindenhol ellepje a sajtot. Az üveget lezárjuk, és a sajtot hűtőben 710 napig érleljük. Lecsepegtetve, kenyérrel tálaljuk. http://szepsegtar.blogspot.com Szepy további receptjeiért katt IDE. A fűszerekről további infóért katt IDE. Kezdőlap Letöltések Lapozgatás Regisztráltaknak Receptek Bloggereink Cikkek Könyvajánló
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése