Ravioli
töltelékek
Ricotta és spenót (Ricotta e Spinaci)
·
500g ricotta
·
500g spenót (püré)
·
100g parmezán reszelve
·
1 tojás
·
só, bors
·
szerecsendió (reszelve)
Paprikás (Ripieno ai peperoni)
·
500g ricotta
·
100g parmezán reszelve
·
2 db sárga paprika (cca. 250g)
·
2 db piros paprika (cca. 250g)
·
1 tojás
·
só, bors
·
szerecsendió
Halas (Ripieno di pesce)
·
300g garnela
·
besamell
·
só, bors
Bolonyai (Ripieno alla
bolognese)
·
100g sertéskaraj (biztos nem egyben és nyersen)
·
100g mortadella
·
100g prosciutto crudo
·
50g parmezán reszelve
·
1 tojás
·
só, bors
·
szerecsendió
Húsos (ripieno di carne)
·
300g borjúhús (biztos nem nyersen és egyben)
·
100g parmezán reszelve
·
1 tojás
·
só, bors
·
szerecsendió
·
zsálya és rozmaring
Gorgonzolás (Ripieno al
gorgonzola)
·
300g gorgonzola
·
150g ricotta
·
100g parmezán reszelve
·
50g dió durvára összevágva
·
só, bors
Fehérretek és ricotta (Ripieno
di rape bianche e ricotta)
·
500g ricotta
·
100g parmezán reszelve
·
4 db fehérretek (kb. 500g)
·
1 tojás
·
só, bors
·
szerecsendió
Articsókás (Ripieno ai
carciofi)
·
500g articsókaszív
·
500g ricotta
·
100g parmezán reszelve
·
1 tojás
·
1 gerezd fokhagyma
·
só, bors
·
szerecsendió
Spárgás (Ripieno agli
asparagi)
·
500g spárga
·
500g ricotta
·
100g parmezán reszelve
·
50g vaj
·
2 tojássárgája
·
só, bors
·
szerecsendió
·
Lazacos (Ripieno al salmone)
·
250g füstölt lazac
·
500g ricotta
·
50g parmezán reszelve
·
só, bors
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése