Ez a fokhagymaszirup 1000-szer erősebb
minden antibiotikumnál! Így használd gyógyításra!
Hozzávalók:
8 gerezd bio fokhagyma
200 ml bio almaecet
200 ml nyers bio méz
Így készítsd:
Keverjük össze a hozzávalókat botmixerrel egy tálban. Tartalmát tegyük át egy üvegedénybe,
zárjuk le, és tároljuk a hűtőben 5 napig.
Keverjük őket át néha ebben az időszakban. 5 nap múlva, a szirup fogyasztásra kész.
Hogyan kell használni:
Adjunk hozzá 2 teáskanál szirupot
egy nagy pohár vízhez, minden nap felkelés után éhgyomorra
beszedve. Ne szedjük töményen, víz nélkül, mert túl erős. Rendszeresen
fogyasszuk, ne várjuk meg, míg kitör a betegség, úgy sokkal hatékonyabb
megelőző szer -VIA
A baktériumok által okozott fertőzések ellen eredetileg penicillint
használtak az orvosok, ma más antibiotikumok terjedtek el. Csakhogy ezek
az orvosságok felborítják a szervezet egyensúlyát, ajó baktériumokat is
elpusztítják a belekben, és újabb egészségügyi problémákat okoznak a
szervezetben.
Az antibiotikumok nagy hátránya még, hogy a vírusfertőzések ellen, mint a
nétha vagy az influenza, teljesen hatástalanok, csak a baktériumokat ölik meg,
a vírusokra nem hatnak.
Van egy természetes orvosság, ami erősebb az antibiotikumoknál, sőt a
vírusokat és a gombákat is megöli
Mindenkinek el kéne készítenie ezt a fokhagyma szirupot, hogy kéznél
legyen csodálatos egészségügyi hatása miatt, szerencsére
nagyon könnyen előállítható. Mi több, az összetevők nem drágák, és
bármelyik zöldségesnél megveheted ezeket.
Az összetevők almaecet, egy kevés méz, éz, és fokhagyma. Bár az egyes
összetevők saját egészségügyi előnyökkel járnak, amikor összekeverjük
őket, ezek a hatások még inkább fokozottak lesznek. Kiegészítik egymás
hatékonyságát és fokozzák azt.
A fokhagymaszirup előnyös hatása
Rendszeres fogyasztása a szirupnak, fokozatosan csökkenti a vérnyomást és a
rossz koleszterin szintjét, természetesen kicsit az étkezésre is oda kell
figyelni, de sokkal egészségesebb, mint a vérnyomástabletta vagy a statin, a
koleszterincsökkentő gyógyszer, emelynek egyre rosszabb híre van még az orvosok
körében is, egyre kevésbé szeretik felírni. A szirup csökkenti az a
megfázás és fertőzések, az ízületi fájdalmak, ízületi gyulladások, és a
köszvény kialakulásának esélyét.
A méz antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal
rendelkezik, míg almaecet gazdag növényi tápanyagokban, például a híres
pektinben, amelyek megakadályozzák a rák kialakulását, segítik az
emésztést. Az almaecetben található sav vesekő és köszvény ellen is nagyon
hatásos, feloldja a kristályokat az ízületekben, és a köveket a vesében.
És végül, de nem utolsósorban, a fokhagyma antibakteriális és antivirális
tulajdonságokkal bír, ez köztudott. Hatóanyaga, az allicin igazi
csodaszer, oldja a plakkot az erekben, segít a sztrók, az infarktus
megelőzsében, és erősíti az immunrendszert.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése