Kókuszkrémes nápolyi
Hozzávalók:
1 csomag nápolyi
lap
az első krémhez:
5-
20 dkg cukor
25 dkg darált keksz
20 dkg
kókuszreszelék
2 evőkanál kakaópor
ízlés szerinti rum
( aroma)
a második krémhez:
25 dkg vaj
(margarin)
15 dkg porcukor
5 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
Az első krémhez a tejet felforraltam a cukorral, majd
hozzáadtam a többi alapanyagot is, összekevertem és az ostyalapokra még melegen
rákentem. A melegtől az ostyalapok megpuhulnak.
A második krémhez a hozzávalókat habosra keverjük és a
kihűlt csokis krémre simítjuk, utána a megkent lapokat egymásra tesszük, majd
lenyomtatjuk. Hűtőben tároljuk, majd mindig annyit szeletelünk belőle, ami
egyszerre elfogy.
Én most a tetejét is bekentem krémmel, és megszórtam
kókuszreszelékkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése