Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj
burgonyával! Mámorító és olcsó fogás!
Csodás étel, laktató és gyorsan el is készül! Nyűgözd le vele a családod!
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 60 dkg burgonya
- 3 gerezd fokhagyma
- majoránna
- oregáno
- őrölt pirospaprika
- só, bors
- olaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5
percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük,
leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba
keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük.
180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk,
hogy minden oldala jól átsüljön.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése