Fogja a darált húst és betekeri sajttal és
szalonnával! Baconimádóknak ajánlott!
Elkészítés
1. Tedd a darált húshoz a két tojást, a przlit és a
fűszereket. Keverd össze masszává.
2. Bélelj ki alufóliával egy tepsit. Tedd bele a darált húst úgy, hogy
mindenhol egyenletes vastagságú legyen. Takard az egészet gépsonkával, majd
erre kerüljön a szeletelt sajt és a spenót.
3. Az alufóliában tekerd fel és rakd félre.
4. Az újból kiterített alufóliára rakd le sorba a bacon szeleteket úgy, hogy
egymáson legyen a szélük. Tedd a szélére a hústekercset és göngyöld be az
egészet a szalonnával majd az egészet takard be fóliával.
5. Süsd meg 180 fokon 25 percet, majd a fóliából
kiszedve 220 fokon még 20 percet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése