2021. december 16., csütörtök

Joghurtos-hagymás csirkecomb

 

Joghurtos-hagymás csirkecomb

Hozzávalók:

  • 3 egész csirkecomb kifilézve
  • 3 fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 dl natúr joghurt
  • 1 dl tejszín
  • bors
  • majoranna
  • olaj

Elkészítés:

A csirkecombokat filézzük, két darabba vágjuk. Bedörzsöljük sóval és a fűszerekkel.

Egy szélesebb fenekű lábasban olajat hevítünk, és mindkét oldalukon megsütjük (2-2 perc). Hozzáadjuk a joghurtot és a felaprított fokhagymát, felfőzzük. Közben a gerezdekre vágott lilahagymát is beletesszük. Forrástól számított 3-4 percig még forraljuk, majd belekeverjük a tejszínt, és még egyszer felfőzzük.

Megjegyzés:

Mi kölessel, majd hajdinával ettük, mindkettővel remek volt.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése