ÉDES - MEGGYES KOCKA
Piskótát sütünk 6 tojásból. Ki melyik félét szereti. Remélem ezt nem kell
leírni. Akkora tepsiben sütjük, hogy nagyjából 5-
Ha teljesen kihűlt, lapjában kettévágjuk.
Krém:2 cs. van. puding, 1 cs. van.cukor,
6 dl tejben megfőzünk 2cs. vanília pudingot és kevergetés mellett hűtjük. 20
dkg rámát habosra keverünk 20 dkg porcukorral és 1 cs. van.cukorral. Ha már
teljesen kihűlt a puding, összekeverjük a két masszát. Az alsó lapra kenjük a
krém 2/3 részét és beleszórjuk a lecsepegtetett meggyet, (kissé belenyomkodjuk
a krémbe) majd rátesszük a másik lapot. Ezt bekenjük a maradék krémmel,
díszíthetjük fésűs habkártyával, teszünk rá meggy szemeket. Végül
megspricceljük olvasztott csokoládéval. Érdemes kockákra osztani a tetejét és
úgy díszíteni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése