Édesburgonya
1. En sütőbe szoktam megsutni pici so es
pici bors ra es olvasztott kókusz olaj. Vagy megfozom es pl céklaval csináltam
pürét belőle ☺️
2.Nagyon finom kockara vagva,kurkuma so Es
kokuszolaj Es a sutoben megsutni😁 de csak sima jacket potatonak
humusszal es avokadoval Es salival 😁
3.
En vizben megszoktam fozni, majd felbe vagom kikaparom a belsejet, sozom,
borsozom puresitem. Hozzavagok ujhagymat es belekeverem majd visszatoltom a
hejajaba sajtot reszelek a tetejere es be a sutobe 15 percre. Imadom 😌
4.
Szia!
Én
is szeretem chip alakúra vágni fűszerezni és megsütni.
Viszont
van egy receptem amit nagyon szeretek kis kockákra vágjuk az édes krumplit egy
csomag feta sajtot szintén össze kockázunk jó sok fokhagymát fel szeleteünk
ezeket össze forgatjuk olíva olajjal megöntözzük és be a sütőbe mi nagyon
szeretjük 😀
5.
En felnegyedelem es parologepben megparolom elotte sozom borsozom, imadja az
egesz csalad:)
6.Hasabra
vagva, pici olivaolaj so es bors keverekeben megforgatom, sutopapiros tepsibe
besorakoztatom, es megsutom .
Edesburgonyas
eakottkrumpli: ugyanaz mint a sima , de en piritott baconnel szorom meg igy ra
a tojas aztan meg egy reteg es ra tejfol/cocomas sozva ovatosan pici
fokhagxmaval es sajt a tetejere. Es be a sutobe .
Ezt
nem is kell elofozni mert hamar atfo/atsul.
7.
Megfozom az edesburgit, karikara vagom majd a tepsi aljaba teszem. Csirkemellet
aprora vagott baconnel lepiritom majd megy a burgira. Vegul cottage cheesel
beboritom, sajt ra es mehet a sutobe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése