Diós
-meggyes süti -CH
Hozzávalók:
20dkg
DIBESTAR sütőliszt
10dkg
TK tönkölyliszt
4
ek darált dió
1
ek zabkorpa
4
tojás
1
sütőpor
1
kk szódabikarbóna
3-4
dl kefír v. joghurt
8
ek xilit
Kikeverjük
mixerrel az összes hozzávalót egy tálban, majd sütőpapírral kibélelt,
kókuszzsírral kikent tepsibe öntjük a tésztát. Egy üvegnyi megykompótot(v.
mást) leszűrünk, és rápotyogtatjuk a tésztára. Előremelegített sütőbe toljuk
kb.180 fokra, és aranybarnára sütjük...kb.25-30 perc. Ha megsült, kihűtjük, majd
kockákra felvágjuk, és kávéhoz-teához kínáljuk. Dobozban, hűtőben eltartható
pár napig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése