Zöldségek
(lassan felszívódó
szénhidrát) |
||||||
|
Mérendő
mennyiség [g] |
|||||
Nyersanyagok |
CH.(100g) |
30g
CH[g] |
20g
CH |
10g
CH |
5g
CH |
|
Articsóka |
10 |
300 |
200 |
100 |
50 |
|
Bimbós kel |
6 |
500 |
333 |
167 |
83 |
|
Brokkoli |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Burgonya |
20 |
150 |
100 |
50 |
25 |
|
Cékla |
6 |
500 |
333 |
167 |
83 |
|
Cikória |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Cukkini |
5 |
600 |
400 |
200 |
100 |
|
Csicsóka |
4 |
750 |
500 |
250 |
125 |
|
Fejessaláta |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Fokhagyma |
26 |
115 |
77 |
38 |
19 |
|
Karalábé |
7 |
429 |
286 |
143 |
71 |
|
Karfiol |
4 |
750 |
500 |
250 |
125 |
|
Káposzta (fejes, vörös) |
6 |
500 |
333 |
167 |
83 |
|
Kelkáposzta |
4 |
750 |
500 |
250 |
125 |
|
Kínai kel |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Kukorica (főzni való) |
24 |
125 |
83 |
42 |
21 |
|
Kukorica (pattogatni
való) |
62 |
48 |
32 |
16 |
8 |
|
Lencse |
53 |
57 |
38 |
19 |
9 |
|
Mangold |
3 |
1000 |
667 |
333 |
167 |
|
Padlizsán |
5 |
600 |
400 |
200 |
100 |
|
Paradicsom |
4 |
750 |
500 |
250 |
125 |
|
Paraj |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Patisszon |
6 |
500 |
333 |
167 |
83 |
|
Petrezselyemgyökér |
6 |
500 |
333 |
167 |
83 |
|
Petrezselyemzöld |
10 |
300 |
200 |
100 |
50 |
|
Póréhagyma |
6 |
500 |
333 |
167 |
83 |
|
Rebarbara |
3 |
1000 |
667 |
333 |
167 |
|
Retek (piros) |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Retek (fekete) |
1 |
3000 |
2000 |
1000 |
500 |
|
Sárgaborsó |
53 |
57 |
38 |
19 |
9 |
|
Sárgarépa |
8 |
375 |
250 |
125 |
63 |
|
Sóska |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Spárga |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Sütőtök |
16 |
188 |
125 |
63 |
31 |
|
Szárazbab |
54 |
56 |
37 |
19 |
9 |
|
Torma |
16 |
188 |
125 |
63 |
31 |
|
Tök |
6 |
500 |
333 |
167 |
83 |
|
Uborka |
2 |
1500 |
1000 |
500 |
250 |
|
Vöröshagyma |
8 |
375 |
250 |
125 |
63 |
|
Zeller |
5 |
600 |
400 |
200 |
100 |
|
Zöldbab |
7 |
429 |
286 |
143 |
71 |
|
Zöldborsó |
14 |
214 |
143 |
71 |
36 |
|
Zöldpaprika |
3 |
1000 |
667 |
333 |
167 |
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése